Ben je op zoek naar de combinatie van plezier, spel & een fysieke work-out? Dan kan je bij ons het ‘Start to Tennis’ programma volgen. Wat is ‘Start to Tennis’ nu eigenlijk? ‘Start to Tennis’ is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en talrijke plezierige speelmomenten. Is ‘Start to Tennis’ iets voor mij? Ben je ouder dan 18 jaar en wil je voor het eerst tennissen of wil je opnieuw tennissen (misschien heb je het heel lang geleden al eens gedaan) of aan je conditie werken dan is ‘Start to Tennis’ iets voor jou. Wat heeft het voordelig en compact pakket ‘Start to Tennis’ voor jou te bieden? Je volgt een korte reeks van lessen onder leiding van een gediplomeerde lesgever.

Je mag gebruik maken van aangepast materiaal (rackets en ballen) tijdens de lessen. Tennis Vlaanderen‐aansluiting en dus ook verzekering (starters worden vanaf de eerste les aangesloten bij Tennis Vlaanderen, dit lidmaatschap geldt steeds tot 1 april het daaropvolgende jaar).

Je mag gebruik maken van onze terreinen en verlichting gedurende het ganse jaar.

Je krijgt een login in ons online reservatiesysteem waarmee je een terrein kan reserveren.

Je wordt geïntroduceerd in het clubleven en je mag deelnemen aan onze activiteiten.

Wat moet je nog weten om te kunnen inschrijven? Het aantal inschrijvingen voor ‘Start to Tennis’ is beperkt. Maximaal kunnen zich 12 volwassenen inschrijven. Het principe dat we hanteren is first come, first served. Zorg er dus voor dat je erbij bent! Hoe en wanneer kan je inschrijven? Na het invullen van het inschrijvingsformulier ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging van je definitieve inschrijving. Er kan ingeschreven worden tot alle beschikbare plaatsen volzet zijn.

Testmoment om groepen in te delen. Bij volledig nieuwe starters is het moeilijk in te schatten welk niveau ze halen, daarvoor kan een voorafgaand testmoment nuttig zijn.

Lesgeld

Per persoon* € 120,00

* Voor de Start to Tennis lessen is het lidgeld inclusief. De deelnemers zijn dus voor het ganse jaar gratis lid van de club.

Inschrijvingsdatum

Schrijf je in vòòr 10 april !

Klik hier om in te schrijven.

De planning zal ten laatste zichtbaar/beschikbaar zijn op 15 april!

Het inschrijvingsgeld dient te worden gestort op het rekeningnummer van HTTC : BE20 7344 0524 1656, met vermelding

“tennislessen + naam en geboortedatum”.

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld!

Verantwoordelijke voor de lessen:

Heidi Verhoeven           

GSM 0475/55 86 80

Email: heverhoeven2@hotmail.com