Inschrijven voor het zomerseizoen 2024 kan vanaf 12 januari 2024.

Opgelet, de padel plaatsen voor het zomerseizoen zijn beperkt, daarom geven we opnieuw voorrang aan de huidige padel winterleden om hun zomer- of jaarlidmaatschap aan te vragen en dit tot en met zaterdag 20 januari. Vanaf zondag 21 januari worden de padelabonnementen voor iedereen opengesteld en zullen we voor de aanvragen een first come first served principe hanteren. 

De tennisabonnementen zijn steeds geldig voor 6 zomermaanden (1/04/2024 t.e.m. 30/09/2024). 
Padelabonnementen kan je nemen voor 6 maanden (1/4/2024 t.e.m. 30/09/2024) of 12 maanden (1/4/2024 t.e.m. 31/3/2025).

Er is een korting voorzien van 10 euro voor leden die betalen vóór 1 februari 2024. 

Hoe vraag je een abonnement aan?
Via de volgende link kan je  de tarieven raadplegen en je abonnement aanvragen of vernieuwen: Abonnement
Wanneer je op deze pagina van Tennis & Padel Vlaanderen komt, klik op “Abonnement aanvragen” en volg de verdere instructies (je dient vervolgens in te loggen, en “padel” of “tennis” aan te klikken).


Indien je al een account hebt bij Tennis & Padel Vlaanderen, dien je eerst in te loggen rechts bovenaan, en dan de verdere stappen volgen.

Indien je nog nooit lid was van een tennisclub of Tennis & Padel Vlaanderen, volg je de stappen als nieuw lid: Rechts bovenaan op “inloggen” klikken en dan “ account als niet-lid aanmaken”.

Vragen of problemen? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@httc.be en we helpen je graag verder.

** Het gezinsabonnement is geldig voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot max. 23 jaar. (wonend op hetzelfde adres). !! Voeg eerst je familieleden toe bij de abonnementsaanvraag, dit tarief zal dan te voorschijn komen!

Naast abonnementen is het ook nog steeds mogelijk om een gastspeler uit te nodigen. De tarieven voor een gastspeler zijn gelijk aan die van de losse verhuur.