Welkom op de website van HTTC.

HTTC wil in de eerste plaats een gezellige club zijn en zich richten op een zo breed mogelijke groep mensen die graag op een sportieve manier een vrijetijdsbesteding wil invullen in een familiale context, waar het sportieve in functie staat van het sociale in plaats van omgekeerd. HTTC wil vooral zoveel mogelijke mensen laten genieten van de sport op een ongedwongen manier en onze leden de kans geven om hun techniek te ontwikkelen via opleiding en via recreatieve competitie met andere leden.

Drink jij graag CORNET? Dan hebben we goed nieuws: jij kan ons steunen door één of meerdere bakken CORNET aan te kopen door op de CORNET-button te klikken op https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/httc. Van zodra we 60 bakken of meer verkopen, krijgen we € 10 commissie per bak. Verkopen we er minder dan 60, dan krijgen we € 5 commissie per bak. Bij elke bak krijg je een gratis CORNET-glas.

Voor het uitnodigen van gastspelers gelden in onze club onderstaande regels:

  • Je doet een reservatie via tennisvlaanderen – (neem gastspeler)
  • Je mag als lid van HTTC (max) 3 x per jaar een niet-HTTC lid uitnodigen en deze persoon mag ook maar max. 3x per jaar komen als gastspeler.
  • Je betaalt 5 EURO per keer, per gastspeler.